Biotalouden tulevaisuus tehdään innovaatioilla -seminaari 17.9.2018

3108/2018

Biotalouden tulevaisuuden tekijöiden kohtaaminen Biotalouskampuksella Saarijärvellä

Biotalouskampus, ForesTori, Tuumalantie 17 B, 43130 Tarvaala

Uusiutuviin kestävästi tuotettuihin bioraaka-aineisiin perustuva tuotanto avaa huikeat mahdollisuudet luoda menestyvää uutta liiketoimintaa. Mahdollisuuksien hyödyntämiseen tarvitaan kuitenkin aktiivisuutta, rohkeutta sekä eri osapuolien tiivistä yhteistyötä. Tässä tilaisuudessa avataan näköaloja biotalouteen ja haastetaan tekijöitä tarttumaan toimeen alan huippuvaikuttajien johdattamana.

Ohjelma

9.00 Ilmoittautuminen ja kahvi

9.30 Tilaisuuden avaus

9.40 Suomi menestyy biotaloudessa, ministeri Mika Lintilä, Työ- ja elinkeinoministeriö

10.10 Chipsters Food – huippubrändi ja uusi tulokulma ruuan tuotantoon, CEO Timo Vetriö, Ab Chipsters Food Oy

10.40 Kokemus, tieto ja innovatiivisuus rakennusmateriaaliksi, CEO Janne Honkala, Aalto Haitek Oy

11.00 (K)estävä kehitys rakentamisessa, arkkitehti Lars-Erik Mattila, Suoja ry

11.20 Puu, suuremoinen raaka-aine, tutkimuspäällikkö Katariina Torvinen, VTT

11.40 Ideasta biotalouden liiketoiminnaksi, CEO Arto Vidgren, Tuotteistajatalo Coaching Ky

12.00 Kohtaamisia ja keskustelua saarijärveläisten voileipien kera

 

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautumiset 12.9.2018 mennessä!

Lisätietoja: Markku Paananen, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Biotalousinstituutti