Ilmoita työpaikasta Nuorille töitä -projektin nettisivuilla

0110/2014

Infoa työnantajille!

Nuorille Töitä -projektissa etsitään alle 30-vuotiaille sopivia työpaikkoja. Avoimista työpaikoista voi ilmoittaa osoitteessa www.nuorilletoita.fi/keskisuomi. Ilmoittaminen on maksutonta eikä velvoita ilmoittajaa mihinkään, mutta tarjoaa   lisänäkyvyyttä tarpeillenne.  Samalla yrittäjä on mukana yhteisissä talkoissa tärkeän asian puolesta nuorisotyöttömyyttä vastaan.

Ilmoitettuista työpaikoista kerrotaan eteenpäin projektimme Facebook-ryhmässä www.facebook.com/nuorilletoitakeskisuomi , jossa nuoret aktiiviset työnhakijat etsivät uusia mahdollisuuksia. Mukaan lähteneet työnantajat näkyvät myös projektin yhteistyökumppanin Keskisuomalaisen verkkosivulla.

Työpaikan ilmoittaminen on helppoa ja nopeaa. Rekisteröidytään vain sivulle www.nuorilletoita.fi/keskisuomi ja ilmoitetaan avoin työpaikka. Voi esim. käyttää samaa ilmoitustekstiä kuin TE-palveluiden ilmoituksessa. Me voimme myös lisätä paikan sivustolle teidän puolestanne.

Lisätietoja projektista tai työpaikkailmoituksen jättämisestä alla olevalta taholta. Mahdollisuus myös yrityskäynteihin, joilla kerrotaan tarkemmin erilaisista nuorten työllistämiseen kannustavista tuista, kuten Sanssi-kortista.

Ilari Torsti
Projektisuunnittelija
Nuorille Töitä -projekti
Keski-Suomen ELY-keskus
puh. 0295 024 925
ilari.torsti@ely-keskus.fi

www.nuorilletoita.fi/keskisuomi
www.ksml.fi/nuorilletoita
www.facebook.com/nuorilletoitakeskisuomi