Kasvua yrityskaupan kautta Kasvupolulta?

2411/2015

Mikäli tavoitteenasi on saada yritys myyntikuntoon tai olet kiinnostunut kasvattamaan omaa yritystäsi yrityskaupan kautta, suosittelemme osallistumista  Kasvupolku-prosessiin.

Kasvupolku® tarjoaa kahden päivän ajan arvokasta tukea yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen ilmaiseksi. Kasvupolulla kohtaat viisi yrityskauppojen, kasvun, kansainvälistymisen, myynnin, rahoituksen, markkinoinnin ja johtamisen asiantuntijaa eli mylläriä, jotka haastavat, kyseenalaistavat ja auttavat sinua löytämään uusia ratkaisuvaihtoehtoja ja polkuja yrityksesi kasvun toteuttamiseksi.

Kasvupolun rakenne koostuu kaikille avoimesta starttitilaisuudesta, kahdesta Kiitoratapäivästä sekä yhteisestä finaalista. Kasvupolun voittajat jatkavat sparrausprosessia valtakunnallisessa Kasvu Open 2016 finaalissa.  Kasvupolun myllärit ja tuomarit tarkentuvat myöhemmin.

Tilaisuudet:

11.2.2016 Kasvupolku Startti, Keuruu 

Voit osallistua pelkästään tilaisuuteen tai ilmoittautua maksuttomaan sparraukseen täyttämällä hakulomakkeen netissä (https://www.kasvuopen.fi/hae). Kasvupolun tuomaristo valitsee hakemusten perusteella 15 kasvupotentiaalista yritystä mukaan sparraukseen.

13.4.2016 Kiitorata 1, Mänttä

Johdantona yritysten pitchit ja Kiitoradan mylläreiden esittelyt. Päivän mittaan jokaisella sparraukseen valitulla yrityksellä on viisi 45 min mittaista tapaamista viiden eri myllärin kanssa.

17.5.2016 Kiitorata 2, Jämsä

Toisella Kiitoradalla sparraukseen mukaan valitut 15 yritystä jatkavat liiketoiminnan ja kasvusuunnitelman kehittämistä. Kiitoradalla yrittäjät kohtaavat viisi kasvun, yrityskauppojen, kansainvälistymisen, myynnin, rahoituksen, markkinoinnin ja johtamisen asiantuntijaa eli mylläriä, jotka haastavat ja kyseenalaistavat yrittäjiä löytämään uusia ratkaisuja ja polkuja kasvuun 45 minuutin mittaisissa työpajoissa.
Toisen Kiitoratapäivän sparrauksen teemoina ovat pk-yrityksen markkinat, juridiikka, hallitustyö, tuotteet ja kasvun rahoitus.

14.6.2016 Kasvupolku Finaali, Saarijärvi

Kohti yrityskauppaa — Kasvupolku® huipentuu kaikille avoimessa ja maksuttomassa finaalissa, jossa jaetaan yhteisesti Kasvupolun kokemuksia ja juhlitaan onnistumisia. Tilaisuus on avoin kaikille kasvuyrittäjyydestä ja yrityskaupoista kiinnostuneille, tervetuloa tutustumaan tuleviin menestystarinoihin!

Tutustu sisältöön lähemmin oheisen linkin kautta ja hakeudu mukaan!