Keksintöjen viikko 1.-3.10.15 Viitasaarella

2509/2015

OSALLISTU KEKSINTÖJEN VIIKON OHJELMAAN 1.-3.10.2015

Torstaina 1.10.  järjestetään Muotoiluklinikka (Muotoilusäätiö) ja Pitchaus-valmennus (Kasvun Roihu). Sekä Muotoiluklinikka että Pitchaus-valmennus ovat seutukunnan yrityksille ilmaisia ja vetäjinä todella hyvät organisaatiot ja henkilöt. Oheisen linkin kautta aukeavasta ohjelmasta selviävät tarkemmat tiedot.

Kurkistus torstain tarjontaan:

Hio oma myyntipuheesi huippukuntoon

Hissipuhe eli pitchaus on lyhyt tuotteen tai palvelun esittely, joka herättää kuulijan kiinnostuksen ja vakuuttaa hänet asiasta. Torstaina 1.10.2015 klo 13 alkaen voit hioa oman myyntipuheesi huippukuntoon Viitasaari Areenalla Keksintöjen Viikon oheistapahtumana järjestettävässä valmennuksessa. Valmennuksessa käydään läpi, mistä komponenteista hyvä pitch koostuu ja hiotaan oma myyntipuhe iskevään ja innostavaan kuntoon. Valmennukseen ovat tervetulleita Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan yrittäjät, keksijät ja innovaattorit. Valmennus on osallistujille maksuton.
Ilmoittautumiset sähköpostitse keksintojenviikko@witas.fi. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Valmennuksen vetäjänä toimii 12 vuotta pien- ja pk-yrittäjiä valmentanut, satoja pitchauksia nähnyt ja kymmeniä itse esittänyt yritysvalmentaja Janne Roiha Kasvun Roihu Oy:stä. Janne Roiha, puh. 044 034 2179 tai janne.roiha(at)kasvunroihu.fi.

Valmennukseen osallistuneista raati valitsee parhaat perjantaina 2.10.2015 Keksintöjen Viikko -tapahtumassa järjestettävään pitchauskilpailuun, joka tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden saada ilmaista näkyvyyttä omalle tuote- tai palveluidealle. Lisäksi tapahtuman järjestäjät palkitsevat parhaan pitchauksen! Perjantain kilpailuun osallistuminen on vapaaehtoista.

Tapahtumaviikon varsinaiset messupäivät ovat perjantai 2.10. ja lauantai 3.10.

Tapahtumaterveisin

Mirja Arkimaa
toimitusjohtaja

Kehittämisyhtiö Witas Oy
+358 44 765 7392
www.keksintojenviikko.fi