Keski-Suomen torikokous 18.4.2018

0604/2018

Keski-Suomen torikokous järjestetään Jyväskylän Paviljongissa keskiviikkona 18.4. klo 12–18. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille, joiden sydän sykkii Keski-Suomelle: kuntapäättäjät, yrittäjät, järjestöaktiivit, opiskelijat, eläkeläiset, tutkijat, taiteilijat, arjen pyörittäjät, maaseudun ja kaupunkien asukkaat, maakuntaan vasta muuttaneet, täältä maailmalle ponnistaneet, and, last but not least, immigrants.

 

Torikokouksen teemana on tulevaisuuden tekeminen

Tule vaikuttamaan yhteiseen tulevaisuuteemme tai tule vain katsomaan, mitä kaikkea keskisuomalaisuus on tänä päivänä. Päivän aikana visioidaan yhdessä maakunnalle tulevaisuutta, ja puhutaan erityisesti työn tekemisestä Keski-Suomessa nyt ja tulevaisuudessa. Lopuksi nautitaan keskisuomalaisen musiikkikulttuurin helmistä tavalla, jota et ole vielä missään päässyt kokemaan.

Paviljongin kokit ovat luoneet päivän menun keskisuomalaisia tuotteita hyödyntäen. Lounas ja kahvi kuuluvat lipun hintaan.

Tapahtumaan on järjestetty bussikuljetus maakunnan eri puolilta.

Liput 45€ + alv 10%, yhteensä 49.50€

Bussikuljetus 18€ + alv 10%, yhteensä 19,80 €

Ilmoittautumisaika jatkuu edelleen! (Huom: ilmoittautuminen sivun lopussa)

 

Lisätiedot: Tuulia Nieminen, viestintäpäällikkö, Keski-Suomen liitto, tuulia.nieminen@keskisuomi.fi, p. +358 40 591 5058