Kutsu: Muotoilupäivä Piispalassa 27.8.2015

1008/2015

Muotoilun taajuuksilla pohjoisessa Keski-Suomessa

InnoVapriikki-hankkeen keskeisin tavoite on saada uusia innovatiivisia liikeideoita pohjoisen Keski-Suomen yritysten käyttöön, muodostaa yrityksissä näitä ideoita eteenpäin vieviä yritysverkostoja ja poistaa käytännön ongelmia uusien tuotteiden ja liikeideoiden saattamiseksi kotimaisille ja kansainvälisille markkinoille.

Muotoilupäivä 27.8.2015 klo 10-17 Piispalassa (Kurssitie 40, 43300 Kannonkoski)

Päivän tarkoituksena on edistää pohjoisen Keski-Suomen yritysten tuotekehitystä muotoilun näkökulmasta. Suomen Muotoilusäätiön asiantuntijat kertovat mm. tuotekehityksestä, palvelumuotoilusta ja käyttäjälähtöisyydestä. Osallistuja saa päivän aikana työkaluja ja tietoutta muotoilun mahdollisuuksista. Seminaari on avoin pohjoisen Keski-Suomen alueen yrittäjille. InnoVapriikki-hanke toteutetaan yhteistyössä Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy:n sekä SSYP Kehitys Oy:n kanssa.

Katso ja tulosta tilaisuuden tarkka ohjelma viereisen linkin kautta.

Oheisesta linkistä löytyy lyhyt kysely muotoilusta. Kyselyn voi tehdä, vaikka ei osallistuisikaan varsinaiseen muotoilupäivään. Kyselyllä pyrimme kartoittamaan yritysten kiinnostusta ja toiveita muotoilun käyttöön:

Muotoilukysely

Ilmoittautumiset
Vahvistathan tilaisuuteen saapuvat henkilöt viimeistään 19.8.2015 mennessä:  Kirsti Kaakkurivaara, kirsti.kaakkurivaara@witas.fi, puh. 400 770 706
Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja
Markku Rautiainen, markku.rautiainen@witas.fi,  puh. 044 711 4626