Kysely kiinnostuksesta Artrannan tilaisuuksiin

0704/2016

Hei!

Muotoilumaailma-hankkeessa järjestämme muotoilutapahtumia, seminaareja, tietoiskuja ja työpajoja. Tavoitteena on jakaa tietoa siitä, miten pohjoisen Keski-Suomen yritykset voivat hyötyä muotoilusta. Olemme suunnitelleet seudulle mm. palvelumuotoilun seminaaria toukokuulle yhdessä JAMKin kanssa. Palvelumuotoilun keskeisenä tavoitteena on palvelukokemuksen käyttäjälähtöinen suunnittelu siten, että palvelu vastaa sekä käyttäjien tarpeita että palvelun tarjoajan liiketoiminnallisia tavoitteita. Myöhemmin on tulossa tuotteistamisen seminaari.

Käsityön taitajille olemme järjestämässä matkaa Kädentaitomessuille 10.4.2016 Jyväskylän Paviljonkiin. Tähän tilaisuuteen voit ilmoittautua vaikka heti vastaamalla tähän sähköpostiin!

Haluamme kuulla, millaiset tietoiskut sinua ja henkilökuntaasi kiinnostavat. Olen tehnyt kyselyä varten listan mahdollisesti kiinnostavista aiheista. Voit täyttää sen Google Formsissa. Laita rastit niiden tapahtumien kohdalle, joihin voisit osallistua. Tässä vaiheessa et vielä sitoudu mihinkään, mutta järjestämme suosituimmat tapahtumat omalle seutukunnallemme. Ota kantaa myös tilaisuuden paikkaan ja ajankohtaan.

Tietoiskut ovat vajaan kahden tunnin mittaisia tilaisuuksia, jotka sisältävät 45 minuutin luennon jatkoksi keskustelun, työpajan tai ryhmätöitä, joissa pohditaan yritysten omia tarpeita kuhunkin aiheeseen liittyen. Tilaisuudet alkavat kahvi- ja voileipätarjoilulla. Artranta ry:n yritysjäsenille ja heidän henkilökunnallleen tilaisuudet ovat maksuttomia, muilta perimme omavastuuosuutena 15-25 e/henkilö. Jäseneksi voit liittyä järjestämissämme tilaisuuksissa tai alla olevin tiedoin. 

Tervetuloa myös Artranta ry:n jäseneksi! Voit liittyä yritysjäseneksi maksamalla 300 euron jäsenmaksun tilillemme POP-Pankkiin FI40 4765 0010 0249 14. Laita viestiksi sähköpostiosoite, johon haluat tiedotteemme.

Keväisin terveisin

Anita Saarelainen
toiminnanjohtaja
Artranta ry
p. 0400 599090