Mahdollisuuksien Markkinoilla on tarjolla työpaikkoja, infoa yrityksistä ja opiskelupaikoista

1302/2017

 

Onko sinulla uusi työpaikka haussa tai pyöritteletkö yritysideaa mielessäsi? Etsitkö kesätyötä vai olisi aika opiskella?

Tule tekemään tuttavuutta alueen yritysten, työnantajien ja oppilaitosten kanssa Mahdollisuuksien markkinoille. Tarjolla on työpaikkoja, infoa yrityksistä ja työnantajista, opiskelusta sekä tietoa yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Mahdollisuuksien markkinat kokoaa messuhengessä paikalle verkostoitumaan rekrytoivat yritykset, oppilaitokset sekä uusia mahdollisuuksia etsivät työnhakijat ja opiskelijat.

Tapahtuman teemoina ovat

  • työnantajien rekrytointitarpeet
  • yrittäjyys, kesätyöt
  • osaamisen kehittäminen, opiskelu ja koulutus
  • työvoimanrekrytointi
  • työnhakeminen

Tapahtumapaikalla on myös CV-klinikka, jossa saat vinkkejä ansioluettelon tekemiseen. Ohjelmaan kuuluu kaupunginjohtaja Timo Rusasen tervehdys sekä oppilaitos- ja yrityshaastatteluja.

Mukana tapahtumassa ovat mm. Lidl Suomi, Saarikka, Go On, Opteam, A-lehdet, Sannan Kotisiivous ja apu, Veikon Kone/Kone Linna, Lanneveden Osuuspankki, Logstor Finland Oy, Kannonkosken Oivat Oy, Helpman Oy, Saunaholm Oy/MM Markkinamökit, Kehräkumppanit ry/OTE-hanke, Visio-säätiö, 3D-työpaja, Elevaattori-hanke.

TAPAHTUMAAN ON VAPAA PÄÄSY JA KAHVITARJOILU! 

Lisätietoja:

Yritysneuvoja Tiina Toivonen p. 044 4598 300, tiina.toivonen@ssypkehitys.fi

Työllisyyskoordinaattori Anna-Marja Tamminen p. 044 4598 209, anna-marja.tamminen@saarijarvi.fi