Matkailuinfopiste avattu Iitan lähipuodissa

2702/2015

Matkailijoiden on nyt helppoa poiketa hakemassa ajankohtaista infoa ja esitteitä Saarijärvellä liikkuessaan. Iitan lähipuodin kahvilassa Kauppakaduhn päässä on avattu infonurkkaus yhteistyönä yrittäjän ja SSYP Kehitys Oy:n kesken. Infopisteessä on asiakkaiden käytettävissä myös kookas tablettinäyttö, jossa on hyvin toimiva langaton nettiyhteys erilaisten palveluiden etsimiseen. Samalla kävijät voivat tutustua näytöllä pyörivään talviseen kuvasarjaan Saarijärven tunnelmista ja kohteista. Iitan lähipuodista löytyvät ostoskassiin paikallisten ja lähialueen tuottajien herkut ja käsityöt. Liike on avoinna maanantaista lauantaihin.

Saarijärven seudun matkailupalveluja esitellään tänä vuonna maksuttomassa matkailukartassa teemalla Löydä ranta rakkaampi, joka on ideoitu J. L. Runebergin Maamme-laulun sanoituksen pohjalta. Kartan suomenkielinen versio on jakelussa ja vastaava englanninkielinen valmistuu lähiviikkoina. Selkeällä seutukartalla esitellään matkailijan kannnalta keskeisiä kohteita Saarijärven, Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven alueelta, ja  Saarijärven keskustan palvelut kuvauksineen on merkitty omalle kartalle. Painetun materiaalin täydennykseksi SSYP Kehitys Oy:ssä valmistellaan parhaillaan visitsaarijarvi.fi-sivuston uudistusta.

Iitan lähipuodin infopisteen toiminnasta vastaavat kohteen kauppiaat Mira Koivunen ja Miila Sopanen. He käyvät lähiaikoina tutustumiskierroksilla Saarijärven kohteissa ja pystyvät sitten kertomaan kävijöille palveluistamme entistä paremmin. Matkailuinfoa on saatavissa edelleen myös markkinointikoordinaattori Satu Iso-Aholalta SSYP Kehitys Oy:n toimistosta kaupungintalon kupeesta osoitteesta Sivulantie 11 virka-aikana maanantaista perjantaihin.