Mitä mieltä palveluista? Asiakastyytyväisyyskysely

2410/2016


Saarijärven kaupungin ja SSYP Kehitys Oy:n lisäpanostukset työllisyyden ja yritystoiminnan kehittämiseen käynnistyivät loppukeväällä 2015.

Kaupungin työllisyysyksikön uutena toimintamuotona alkoi yritysten kokonaisvaltainen palveluohjaus työllisyyskysymyksissä sekä kuntalisien laajentaminen koskemaan yrityksiä.
Yritysyhteistyötä Saarijärven kaupungilla hoitaa työllisyyskoordinaattori Anna-Marja Tamminen. SSYP Kehitys Oy lisäsi resursseja yrityksiin jalkautumiseen ja piilotyöpaikkojen etsintään sekä yritysneuvontaan.
Uutena yritysneuvojana aloitti Mika Kärki. 

Kyselyn avulla haluamme kartoittaa yritys- ja työnantaja-asiakkaiden tyytyväisyyttä kunnan julkisin varoin tuottamiin elinkeino- ja työllisyyspalveluihin ja samalla kehittää palveluitamme. 
Kyselyn tulokset esitellään Saarijärven kaupunginhallitukselle ja -valtuustolle syksyn 2016 aikana ja julkaistaan Saarijärven kaupungin ja SSYP Kehityksen kotisivuilla.
 

Toivomme, että vastaisit kyselyymme 4.11.2016 mennessä. Kyselyyn pääset tästä linkistä https://www.webropolsurveys.com/S/0157E0C4902190F0.par