Opintomatka Skåneen ja Kööpenhaminaan 3.–6.4.2017

2501/2017

Miten ne naapurit osaa? Ota selvää lähtemällä opintomatkalle Skåneen ja Kööpenhaminaan huhtikuussa - ilmoittautuminen alkanut!

Mietitkö, miten paikallinen ruoka muutetaan kilpailueduksi ja tuodaan kiinnostavasti esille asiakkaille? Mitä se oikein vaatii ja miten se tehdään?

Nyt näitä asioita on mahdollisuus pohtia mukavalla tavalla ja hyvässä seurassa. Huhtikuun alkuun on suunniteltu mielenkiintoinen ohjelma vierailukohteita keväisessä Skånessa ja Kööpenhaminassa.

Ohjelmaan on katettu monipuolisesti makupaloja naapurimaidemme ruoka- ja matkailuliiketoiminnasta esim. marjatila, leipomoita, majoituskohteita, lähiruokaravintoloita, tilapuoteja, kauppahalleja, asiantuntijaluentoja, ruokareittejä.

Osallistua voivat Keski-Suomen maaseutualueen mikro- ja pienyritykset sekä yritystoiminnan aloittamista suunnittelevat. Varaa paikkasi ilmoittautumalla ti 31.1. mennessä!

Ideoita ruoka- ja matkailualan pienyrityksille: Opintomatka Skåneen ja Kööpenhaminaan 3.–6.4.2017

 

Lisätietoja Niinalta, niina.rantakari@jamk.fi, p. 040 621 3186

Matkan järjestää Kilpailukykyinen keskisuomalainen maaseutu -koulutushanke (KIKE). Se saa rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.