SSYP Kehitys Oy hakee Yrityskehittäjää

2801/2019

YHDESSÄ ENEMMÄN – Saarijärvi on innostava ympäristö yrittäjyydelle

Saarijärvi on luonnonkaunis vajaan 10 000 asukkaan seutukuntakeskus luoteisessa Keski-Suomessa. Meillä toteutuu nykyaikaisessa muodossa vanha sanonta omakotitalosta järven rannalla, keskellä kaupunkia. Kaupungin yritysrakenne on monipuolinen ja meillä on hyvä elää, asua, yrittää ja harrastaa.

SSYP Kehitys Oy on Saarijärven kaupungin omistama elinkeinoyhtiö.

SSYP Kehitys Oy tukee paikallisten toimivien yritysten kehittämistarpeita. Luomme alueelle yrittäjyysmyönteistä ilmapiiriä, joka innostaa uusien yritysten perustamiseen ja houkuttelee ulkopuolisia yrityksiä mukaan Saarijärven elinkeinoelämään. Luomme uutta toimimalla verkottajana ja törmäyttäjänä sekä tukemalla eri innovaatioita. Asiakkaitamme ovat paikkakuntamme yritykset, yrittäjiksi aikovat, toimintaansa paikkakunnalle siirtävät/laajentavat organisaatiot sekä kuntalaiset, erilaiset verkostot ja kumppanit.

Etsimme SSYP Kehitys Oy:lle Yrityskehittäjää

Jonka tavoitteena on kehittää Saarijärvellä toimivia yrityksiä, yritysten verkostoja ja tukea teollisten yritysten kehittymistä sekä synnyttää alueelle uusia työpaikkoja.

Odotamme rakentavaa, realistista ja yhteistyökykyistä otetta sekä monipuolista kokemusta elinkeinojen kehittämisen toimintaympäristössä, jossa viime kädessä tulokset ratkaisevat. Etuna tehtävässä onnistumiselle on kaupallinen tai tekninen tutkinto ja kokemus teollisuudesta ja pk-sektorin toiminnasta. Koska tehtäväkenttä on pääasiassa yritysten kehittämisen parissa, toivomme, että sinulla on kokemusta tästä sekä tuntemusta projektityöskentelystä ja – rahoituksesta sekä erilaisista yritystuista. Kansainvälisen kaupan tuntemus katsotaan eduksi.

Työssäsi toimit tiiviinä osana innovatiivista ja kehittyvää työyhteisöämme ja monipuolinen yrityskenttä takaa, että työsi on vaihtelevaa ja mielenkiintoista.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian ja on toistaiseksi voimassa.

Lisätiedot: Yhtiön toimitusjohtaja Petri Mustamäki, puh. 044 459 8724, petri.mustamaki@ssypkehitys.fi tai hallituksen puheenjohtaja Kimmo Kantalainen, puh. 040 054 1721.

Hakemukset palkkatoiveineen otsikolla YRITYSKEHITTÄJÄ viimeistään maanantaina 11.2.2019 osoitteeseen petri.mustamaki@ssypkehitys.fi.