SSYP Kiinteistöt Oy:lle haussa toimitusjohtaja

0810/2014

YHDESSÄ ENEMMÄN – Saarijärvi on innostava ympäristö yrittäjyydelleSaarijärvi on luonnonkaunis reilun 10 000 asukkaan seutukuntakeskus luoteisessa Keski-Suomessa. Meillä toteutuu nykyaikaisessa muodossa vanha sanonta omakotitalosta järven rannalla, keskellä kaupunkia. 

Kaupungin yritysrakenne on monipuolinen ja meillä on hyvä elää, asua, yrittää ja harrastaa.

SSYP Kiinteistöt Oy on Saarijärven kaupungin omistama kiinteistöyhtiö. SSYP Kiinteistöt Oy tarjoaa saarijärveläisille yrityksille toimitiloja ja kiinteistöjä kaupungin keskustassa ja lähialueilla. Yrityksellä on yli 25 omaa kiinteistöä, joissa on tilaa noin 42 000 m².

Etsimme SSYP Kiinteistöt Oy:lle Saarijärvelle


Toimitusjohtajaa


Tulet paikkakunnallamme keskeiseen rooliin toimitilojen ja elinkeinoelämämme käytännön kehittäjäksi. Työsi painottuu olemassa olevien ja uusien toimitilojen sekä vuokraustoiminnan kehittämiseen ja hallinnointiin kiinteistöstrategiasta investointisuunnitelmiin.

Emme odota ihmeidentekijää, vaan rakentavan realistista otetta ja monipuolista alan kokemusta. Julkishallinnon toimintamallin ja yrityselämän tuntemus helpottavat työssä menestymistä.

Toimit verkostossa, joten kyky hyödyntää ja ohjata käytössäsi olevia resursseja on oleellista.  Yhteistyö kaupungin kehitysyhtiön ja kaupunginjohtajamme kanssa tulee olemaan tiivistä.

Odotamme avointa, kehittävää, pitkäjänteistä ja itsenäistä otetta.

Perusasiamme ovat kunnossa ja meillä on mukava tehdä työtä. Tarjoamme Sinulle kaupungin ja yritysten vahvan tuen, mielenkiintoisen, itsenäisen ja monipuolisen tehtävän.

Toivomme, että kiinnostuit.

Yhteydenotot: Wilma Consulting Oy:n konsultit Ninnu Kinnunen, puh. 0400 845 133 / ninnu@wilmaconsulting.fi tai Maija Talvinen-Strengell puh. 0400 883 966 / maija@wilmaconsulting.fi. 

Toivomme hakemustasi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 26.10.2014 mennessä osoitteeseen haku@wilmaconsulting.fi.