SSYP Kiinteistöt Oy hakee toimitusjohtajaa

1206/2018

YHDESSÄ ENEMMÄN – Saarijärvi on innostava ympäristö yrittäjyydelle

Saarijärvi on luonnonkaunis reilun 9 500 asukkaan seutukuntakeskus luoteisessa Keski-Suomessa. Meillä toteutuu nykyaikaisessa muodossa vanha sanonta omakotitalosta järven rannalla keskellä kaupunkia.
Kaupungin yritysrakenne on monipuolinen ja meillä on hyvä elää, asua, yrittää ja harrastaa.

SSYP Kiinteistöt Oy on Saarijärven kaupungin omistama kiinteistöyhtiö. SSYP Kiinteistöt Oy tarjoaa yrityksille toimitiloja ja kiinteistöjä kaupungin keskustassa ja lähialueilla. Yrityksellä on 19 kiinteistössä tiloja noin 41 000 m2. Lisäksi yhtiö vastaa Kiinteistö Oy Virastotalon ja Kiinteistö Oy Museotalon isännöinnistä.

Toimitusjohtajan siirtyessä muihin tehtäviin haetaan SSYP Kiinteistöt Oy:lle Saarijärvelle

Toimitusjohtajaa

Yhtiöllämme on keskeinen rooli paikkakuntamme toimitilojen kehittäjänä ja yritystoiminnan edistäjänä. Työsi painottuu olemassa olevien toimitilojen hallinointiin ja vuokraustoimintaan, mutta siihen sisältyy myös uusien hankkeiden kehittämistä ja toteutusta.

Odotamme sinulta toimitilahallinnon ja -vuokrauksen osaamista ja monipuolista alan kokemusta. Tehtäviin voi sisältyä myös rakentamista ja projektihallintaa. Kiinteistönpidon ja kiinteistötalouden sekä julkishallinnon toimintamallien ja yrityselämän tuntemus helpottavat työssä menestymistä.

Toimit verkostoissa, joten kyky ja tahto hyödyntää käytössäsi olevia resursseja on oleellista.  Sinun tulee kyetä itsenäiseen työskentelyyn, mutta työssäsi olet kuitenkin tiiviissä yhteistyössä kaupungin kehitysyhtiön ja konsernijohdon kanssa. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä paineensietokyky ovat välttämättömiä ominaisuuksia tehtävän hoitamiselle.

Odotamme sinulta avointa, kehittävää, pitkäjänteistä ja itsenäistä otetta.

Yhtiömme talous on hyvässä kunnossa ja meillä on mukava tehdä työtä. Tarjoamme Sinulle kaupungin ja yritysten vahvan tuen sekä mielenkiintoisen, itsenäisen ja monipuolisen tehtävän.

Toivomme, että kiinnostuit.

Yhteydenotot  toimitusjohtaja Marko Moisio, puh. 044 4598 294 / marko.moisio@ssypkiinteistot.fi tai

hallituksen pj. Mirja Niemi, puh. 044 4598 207 / mirja.niemi@saarijarvi.fi

Toivomme hakemustasi viimeistään 29.6.2018.
Hakulomake löytyy osoitteesta: https://www.wilmaconsulting.fi/avoimettehtavat