Uuden tieto- ja viestintätekniikan koulutushanke (Uusi ICT) käynnistyi

1201/2012

SSYP Kehitys Oy on käynnistänyt Uusi ICT – koulutushankkeen, jonka tarkoituksena on edistää Pohjoisen Keski-Suomen yritysten ja muiden toimijoiden valmiuksia hyödyntää uusia tietoteknisiä sovelluksia, paikkatietojärjestelmiä ja päätelaitteita. Tämä edellyttää uuden ja alati kehittyvän tieto- ja viestintäteknologian ymmärrystä, käyttöön ja soveltamiseen liittyvää osaamista, muutosvalmiutta ja uudenlaisen toimintakulttuurin omaksumista.

Uuden teknologian mahdollisuuksia tuntemalla ja niitä arjessa soveltamalla voidaan vaikuttaa työn muotoihin, tuottavuuteen ja laatuun sekä löytää uudenlaisia innovatiivisia malleja täydentämään tai korvaamaan perinteisiä toimintatapoja.

Hankkeen koulutukset toteutetaan lähi- ja verkkokoulutuksina. Oppiminen perustuu vuorovaikutukseen, erilaisten päätelaitteiden ja sovellusten käyttöön, koulutusmateriaaleihin sekä käytännön tekemiseen. Toteutuksessa huomioidaan monikanavaisuus, koulutusta voidaan jaella myös tietokoneilla, padeilla kuin älypuhelinten avulla.

Hankkeen www-sivut avataan (http://www.uusiict.fi) tammikuun alussa 2012. Siellä pääsee tarkemmin tutustumaan niin sisältöihin kuin käytännön toteutukseen. Osoite toimii myös hankkeen verkko-oppimisympäristönä. Koulutussisältöjä voidaan muokata eri ryhmien tarpeisiin. Koulutus on sitoutuneille osallistujille ilmaista.

Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä hankkeen toteuttajaan: Visa Törmälä, 050-5446638, visa.tormala@crenoco.fi