Uutiskirje 12/2017

1812/2017

 

Uutiskirjeessämme tiedotamme ajankohtaisista asioista yrityspalveluihin, rahoitukseen, työvoima-asioihin, tilaisuuksiin ja koulutustarjontaan liittyen.

Uutiskirjeen sisältö:

  • Yrittäjä vielä ehdit ilmoittautua rekrymessuille!
  • Vuoden 2018 rahoitus yritystukiin ja elinkeinoelämää edistäviin hankkeisiin
  • Ilmoittautuminen Keski-Suomen Yrittäjäjuhlaan on nyt auki!
  • Yrittäjät voivat lähteä ulkomaille Poken henkilökunnan kanssa
  • Saarijärvellä tapahtuu!
  • SSYP Kehitys kiittää kuluneesta vuodesta!

 

Yrittäjä vielä ehdit ilmoittautua rekrymessuille!

Mahdollisuuksien Markkinat ovat näkyvillä Saarijärven Monitoimihallissa osana Osaajia ja Oivalluksia -tapahtumakokonaisuutta 25.1.2018 klo 9-16.

Tapahtuman tarkoituksena on tarjota messuvieraille tietoa seutukunnan yrityksistä, työpaikoista, eri ammateista, koulutusvaihtoehdoista ja kesätyöpaikoista. Tapahtuma tarjoaa yrityksille mahdollisuuden esitellä toimintaansa, rekrytoida ja verkostoitua. Yrittäjäksi aikoville on tarjolla neuvontaa ja opastusta.

Tule kohtaamaan työnhakijoita, ammattiin valmistuvia ja opiskelijoita sekä verkostoitumaan. Tule esittelemään yrityksesi tai organisaatiosi palveluja sekä työpaikkoja.

Tarkoituksena on siis tuoda eri toimijoita yhteen ja luoda mahdollisuudet yhteistyölle!

Pikaiset ilmoittautumiset sähköpostitse tai puhelimitse Tiina Toivoselle p. 044 4598 300, tiina.toivonen@ssypkehitys.fi

Lue infokirje täältä!

Vuoden 2018 rahoitus yritystukiin ja elinkeinoelämää edistäviin hankkeisiin

Viisarin vuoden 2018 rahoitus kohdistetaan yritystukiin ja elinkeinollisiin hankkeisiin. Yritystukia ja elinkeinollisia hankkeita voi hakea jatkuvasti. Hakemukset käsitellään Viisarin hallituksessa sitä mukaan, kun niissä on kaikki tarvittava tieto päätöksentekoa varten.  Otathan yhteyttä Viisariin, kun mietit yrityksesi kehittämistä!

Rahoitus haetaan sähköisesti Hyrrä-verkkopalvelussa osoitteessa www.mavi.hyrra   

Käsittelytauko muiden yleishyödyllisten kehittämis- ja investointihankkeiden osalta

Käsittelytauko muiden yleishyödyllisten kehittämis- ja investointihankkeiden osalta kestää syksyyn 2018 saakka. Hakemuksia voi jättää Viisarille, mutta ne käsitellään ja viedään Viisarin hallituksen päätettäväksi vasta käsittelytauon päätyttyä, eli syksyllä 2018. Viralliset rahoituspäätökset tehdään Keski-Suomen ELY-keskuksen toimesta vasta vuoden 2019 puolella.

Huomaathan uudet valintakriteerit!

Hakemuksiin, jotka on laitettu vireille 13.12.2017 jälkeen, sovelletaan Viisarin uusia valintakriteerejä. Tämä koskee niin yritystukia kuin kehittämishankkeita.

Hankkeiden valinnassa käytettävät valintakriteerit perustuvat Viisarin strategiaan. Kriteerien tarkoituksena on asettaa hakemukset järjestykseen sen mukaan, kuinka hyvin ne edistävät Viisarin strategian tavoitteiden saavuttamista, ovat laadukkaita ja sopivat paikalliseen kehittämistyöhön.

Lue lisää täältä!

Tutustu uusiin kriteereihin täällä!

Ilmoittautuminen Keski-Suomen Yrittäjäjuhlaan on nyt auki!

Tervetuloa juhlimaan keskisuomalaista yrittäjyyttä 20.1.2018 Jyväskylän Paviljonkiin. Keski-Suomen Yrittäjäjuhla on perinteisesti ollut äärimmäisen suosittu, joten ilmoittaudu mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.1.2018.

Ilmoittautumaan pääset tämän linkin kautta

Osallistumishinta 69 € + alv sisältää juhlan viralliset ja viihdeohjelmat, tervetulomaljan sekä runsaan buffet-illallisen ruokajuomineen. Illalliskortti postitetaan ilmoittautumisen ja osallistumismaksun suorittamisen jälkeen ilmoittamaasi osoitteeseen. Myös kutsuvieraskortin saaneille kumppaneille lähetetään illalliskortti ennen juhlaa.

Lue lisää täältä!

Yrittäjät voivat lähteä ulkomaille Poken henkilökunnan kanssa

Pokella on alkanut Erasmus+ -hanke nimeltä POKE International (2017-2019), jossa ovat mukana kaikki Poken alat ja yksiköt. Hankkeen tavoitteena on lisätä kansainvälistä toimintaa Pokella ja juurruttaa se osaksi oppilaitoksen arkea.

Poken henkilökunnan edustaja voi osallistua Pohjoisessa Keski-Suomessa toimivan yrityksen kansainvälistymistoimintaan. Henkilö voi olla mukana auttamassa yritystä ponnisteluissa tai olla saamassa oppia kansainvälisestä toiminnasta. Ensisijaisesti tarkoitus on, että yrityksen edustaja lähtee Poken henkilökunnan edustajan mukaan, mutta vierailukohdetta voidaan myös suunnitella yrityksen toiveiden perusteella tapauskohtaisesti.

Lisätietoja: Erasmus+ -hankkeen koordinaattori Mari Nurminen, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, p.  050 420 4372

 

Saarijärvellä tapahtuu!

SUN Saarijärvi kertoo paikkakunnan tapahtumista tapahtumakalenterissa ja Facebookissa.

Välitäthän SUN Saarijärvelle tietoa omista tapahtumistasi, joulun aikaan ja ympäri vuoden!

Lähetä tiedot tapahtumastasi (kuka järjestää, mitä, milloin ja missä sekä omat yhteystietosi) sähköpostilla: sunsaarijarvi@kehra.net

Tarkemmat ohjeet löydät SUN Saarijärven nettisivuilta

Seuraa myös Saarijärven Kaupungin tapahtumakalenteria!

 

Keski-Suomen kauppakamari järjestää vuodessa noin 20 ajankohtaista talouden, johtamisen, markkinoinnin, viestinnän, myynnin ja kansainvälistymisen koulutusta. Katso ajankohtaiset koulutukset täältä!

 

 

Maaseudun yritystoiminnan digitaalinen kasvupolku eli Digipolku-hanke tukee Keski-Suomen yritysten digitalisoitumista järjestämällä mm. koulutuksia ja työpajoja eri puolilla Keski-Suomea.

Konkreettisena tavoitteena on rohkaista ja tukea Keski-Suomen yrityksiä kehittämään uusia digitaalisia elementtejä sisältäviä tuotteita, palveluja, konsepteja tai toimintatapoja. Näiden avulla yrittäjät kehittävät tulevaisuuden menestystekijöitä ja synnyttävät uusia yrityksiä. Katso ajankohtaiset tapahtumat ja koulutukset täältä!

 

 

SSYP Kehitys kiittää kuluneesta vuodesta!

SSYP Kehitys Oy viettää joululomaa viikolla 52. Kiireellisissä asioissa ota yhteyttä Petri Mustamäkeen p. 044 4598 724, petri.mustamaki@ssypkehitys.fi

 

 

Jos et halua enää vastaanottaa uutiskirjettämme, ilmoita siitä sähköpostitse: tiina.toivonen@ssypkehitys.fi