Yhdessä Enemmän -messut 11.3.2017

2001/2017

 

Yhdessä Enemmän messut järjestetään Saarijärvellä edellisvuosien tapaan, yhteishenkeä vahvistaen. Viime vuonna paikalla oli kaikkiaan noin 2000 henkeä tutustumassa messujen tarjontaan.

Messuilla esitellään saarijärveläistä yrittämistä ja osaamista, harrastustoimintaa ja monipuolisia mahdollisuuksiamme. Messujen yhtenä teemana tänä vuonna on Suomi 100 vuotta.  Messuilla kohtaavat saarijärveläiset yritykset ja toimijat, siellä on myös hyvä luoda kontakteja.

Messut ovat myyntimessut, joten rohkeasti myymään omia tuotteita. Messujen näytteilleasettajien myynti on kasvanut vuosi vuodelta.

Esittäytymään toivotaan niin suuria kuin myös pieniä yrityksiämme. Uudet yritykset ovat erityisen tervetulleita.  Paikalliset julkiset toimijat, eri projektit ja yhdistykset halutaan messuille esittelemään toimintaansa. Uudet yritykset ja toimijat kiinnostavat messukävijöitä erityisesti.

Etusija messupaikkojen varauksiin tarjotaan saarijärveläisille yrityksille helmikuun 15. päivään saakka.

Yrittäjät, yhdistykset, julkiset toimijat ilmoittautukaa heti mukaan, paikkoja riittää vain 70 ensimmäiselle ilmoittautuneelle!

 

Messuosastojen hinnat ja järjestelyt:

  • Messuosasto noin 9m2  100 euroa (sis. seinärakenteet ja 200 W sähköliittymän),  pöytäpaikka 40 euroa (sis. sähköliittymän), ulko-osasto 40 euroa.

 

Tapahtuman järjestävät:

  • Saarijärven kaupunki/vapaa-aikatoimi
  • SSYP Kehitys Oy
  • Saarijärven Yrittäjät ry
  • Sampo- ja Saarijärveläinen -lehti

Tapahtuman teknisistä järjestelyistä vastaa vapaa-aikatoimi ja talous pyörii Saarijärven Yrittäjät ry:n kautta.

 

Lisäinfoa:

vapaa-aikasihteeri Esko Pekkanen,  p. 044 4598 296

Messuille ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä ilmoittautumislomake tietoineen, puhelinilmoitus osallistumisesta ei riitä!

Lomake lähetetään osoitteeseen: messut@saarijarvi.fi