Yritysrekisterin tietojen päivittäminen

0401/2012

Hyvä Yrittäjä!

SSYP Kehitys Oy päivittää saarijärveläisten yritysten tiedot. Tiedot kerätään kehittämisyhtiön asiakashallintajärjestelmään, joka on tärkeimpiä työkalujamme. Sen avulla suunnittelemme yritykselle suunnattuja palveluja, tiedotamme ja raportoimme. Yritysten tietoihin suhtaudumme ehdottoman luottamuksellisesti ja henkilökuntaamme velvoittaa tietojen salassapito.

Haluamme kehittämisyhtiönä edistää saarijärveläisten yritysten keskinäistä yhteistyötä ja lisäksi välittää kuntalaisille tietoa paikallisista palveluista. Nyt kerättävien tietojen perusteella teemme SSYP Kehitys Oy:n uusille nettisivuille tuote- ja palveluhaku - toiminnon, joista kuka tahansa voi etsiä tietoa saarijärveläisten yritysten tuotteista ja palveluista. Julkisesti nähtäville tulee ainoastaan yrityksen nimi, yhteystiedot sekä sen tarjoamat tuotteet ja palvelut.

Pyydämme Teitä täyttämään alla olevasta linkistä aukeavaan lomakkeeseen yrityksenne perustiedot, tietoja yrityksenne koosta sekä markkinoista. Edellä mainittua julkista Tuote- ja palveluhakua varten tarvitsemme tiedot päätuotteistanne ja  - palveluistanne. Lopuksi paina, Lähetä lomake.