Hanke on päättynyt. 

DIGIDIGI- Digitaalisuutta yritysten liiketoimintaan Saarijärven-Viitasaaren seutukunnalla


Digidigi on jatkoa Uusi ICT-hankkeelle Saarijärven-Viitasaaren seutukunnalla. Lähtökohtana on tunnistaa pohjoisen Keski-Suomen alueelta potentiaaliset yritysten ja muiden toimijoiden yhteistyöverkostot, jotka voivat hyödyntää uusia ict-ratkaisuja.  Asiantuntijapalveluja käyttäen etsitään uusia tieto-, viestintä- ja paikannusteknologian ratkaisuja yritysverkostojen toiminnan tehostamiseen ja kilpailukyvyn parantamiseen.

Toimenpiteet liittyvät Länsi-Suomen EAKR-ohjelmaan, jonka tarkoituksena on edistää alueen taloudellista kehitystä, saada alueelle lisää työpaikkoja ja yrityksiä sekä lisätä yritystoiminnan kilpailuedellytyksiä.

Tavoitteena on saada vähintään 20 yritystä ja toimijaa mukaan ottamaan käyttöön uusia digitaalisia palvelu- ja markkinointimalleja, jotka kasvattavat näkyvyyttä, laajentavat asiakaskuntaa ja tehostavat liiketoimintaa. Yksi tärkeä kehityskohde on alueellinen näkyvyys ja palveluiden verkottaminen.  Asiakkaan tulee löytää palvelut yhdestä paikasta helposti ja asioinnin palvelun tuottajien kanssa pitää sujua ajasta ja paikasta riippumatta sujuvasti.

Kun tunnet tarvetta kehittää liiketoimintaasi, ota arkailematta yhteyttä.  Haetaan ratkaisuja yhdessä huomioiden erilaiset sähköiset markkinakanavat. Yhdessä tekemällä saavutamme huomattavia kustannusetuja ja saamme paremman näkyvyyden sähköisessä mediassa.

Pertti Saarinen
Digidigi-projektipäällikkö
SSYP Kehitys Oy
Sivulantie 11
43100 Saarijärvi
Puh.  044 4598 202
pertti.saarinen@ssypkehitys.fi
Skype: pertti.saarinenSSYP