Rekkaparkki- ja logistiikkahanke

Hankkeen toteutusaika 1.8.2017-31.7.2018. Hanke toteutetaan yhteistyössä SSYP Kehitys Oy:n ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa. Markkinatutkimushanketta hallinnoi SSYP Kehitys Oy ja rahoittajana toimii Keski-Suomen Ely-Keskus. Projektipäällikkönä toimii Juha Honkonen.

Hankkeessa kerätään tutkimustietoa uudenlaisesta toimintamallista rekkaparkki- ja logistiikkakeskuksen toiminnan suhteen. Lisäksi hankkeessa selvitetään koulutusmahdollisuuksien sekä työssäoppimisen hyödyntäminen.

Saarijärvelle suunnitellaan logistiikkakeskusta vuoteen 2018-19 mennessä. Keskus tulee sijaitsemaan Saarijärven kaupungin omistamalla 5 hehtaarin tontilla. Keskuksen sijainti on keskellä Suomea ja hyvien kulkuyhteyksien varrella, joka on ihanteellinen logistiikan kannalta. Logistiikkakeskuksen tiloihin on suunnitteilla lämmin- ja kylmävarasto sekä pakkastilat.

Logistiikkakeskuksen lähelle, 700 m päähän, suunnitellaan 5 hehtaarin rekkaparkkia jo olemassa olevan Linnan Liisan liikenneaseman yhteyteen. Liikenneasemalle on suunnitteilla kuljettajille ruokailumahdollisuudet huoltamopalveluineen. Rekkaparkkiin on suunnitteilla tilat noin 30-40 rekalle sähköineen ja vesipisteineen. Lisäksi rekkaparkkiin on suunnitteilla raskaskonekaluston pesu-, huolto- ja korjauspalvelut.

Kiinnostuitko hankkeesta? Ota yhteyttä:

Juha Honkonen

Puh: +358 40 124 1442

Email: juha.honkonen@ssypkehitys.fi

SSYP Kehitys Oy, Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi