SSYP Kehitys Oy tukee yritystoimintaa Saarijärvellä

SSYP Kehitys Oy on saarijärveläisten yrittäjien kumppani. Autamme aloittavia yrittäjiä, tuemme yritysten kehitystä ja tiedotamme saarijärveläisestä osaamisesta. Toimimme eri tahojen välimaastossa verkostojen luojana ja kumppanuuksien solmijana, ja meille onkin tärkeää synnyttää Saarijärvestä mielikuva vireänä, innovatiivisena ja yrittäjämyönteisenä kaupunkina. Tästä voit tutustua Saarijärven elinkeinostrategiaan.

SSYP-lyhenne on säilynyt yhtiön aiemmasta nimestä ja se tulee sanoista Saarijärven Seudun Yrityspalvelu.

Yhdessä yrittämisen alkuun

Meille on tärkeää auttaa uusia, tulevaisuuden yrittäjiä. SSYP Kehitys Oy:n toimistolle voi tulla kertomaan suunnitelmistaan ja ideoistaan luottamuksellisesti. Apua löytyy niin rahoituskysymyksiin kuin yhteistyökumppaneidenkin etsintään. Haluamme olla yrittäjän rinnalla aivan alkumetreiltä lähtien ja suunnitella yhdessä, miten yritystoiminta lähtee käyntiin järkevästi ja ripeästi.

Kasvuyritysten tukija

Tuemme paikallisia yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä. Joskus yrittäjä itse kaipaa lisämotivaatiota tai henkilökunta on koulutuksen tarpeessa. Usein kehitystyö vaatii investointeja ja sitä kautta rahoitusta. Tarjoamme apuamme juuri niillä osa-alueilla kuin on tarpeen. Etsimme uusia rahoituskanavia ja yhteistyötahoja &‐ tai vain kuuntelemme, kun yrittäjä kaipaa juttukaveria.

Yrittäjyydestä verkostoja ja hyvinvointia

SSYP suhtautuu yrittämiseen Saarijärven elinehtona. Siksi tuemme eri toimialoja ja niiden välistä yhteistyötä. Haluamme tarjota paikallisille ihmisille ja matkailijoille monipuoliset palvelut ja elinkeinoelämän sekä kannustavan ilmapiirin. SSYP Kehitys Oy on helposti lähestyttävä viestinviejä yrittäjien, paikallisten ihmisten sekä kuntien ja oppilaitosten välillä.

Yritystoiminnan tukeminen on yksi parhaista tavoista luoda paikkakunnalle työpaikkoja ja hyvinvointia. Vireys luo uusia yrityksiä ja ennen kaikkea yrittämisen henkeä.

Tartu puhelimeen tai tule käymään toimistollamme Sivulantiellä, aivan keskustan kulmilla.