Monipuolista yrittämistä Saarijärven seudulla

Saarijärvi tarjoaa yrittäjille paljon. Kaupungista ja sen lähiseuduilta löytyy ammattitaitoisia työntekijöitä, rahoitusta ja ennen kaikkea innostuneita yhteistyökumppaneita. Monipuoliset koulutusmahdollisuudet synnyttävät Saarijärvelle useita menestyviä toimialoja. Perinteisen elektroniikka-, metalli- ja puunjalostusteollisuuden rinnalle ovat nousemassa uudet toimialat, kuten bioenergia, maaseutumatkailu ja palveluala.

Tule mukaan toimintaan!

Yrittäjän elämä on vaihtelevaa ja itsenäistä, ja siksi välillä on mukava tuulettaa omia ajatuksia yritysneuvojan tai toisen yrittäjän kanssa. SSYP tukee eri toimialojen välistä verkostoitumista ja yhteistyötä, ja osallistumme aktiivisesti myös yrittäjätapahtumiin. Yrittäminen on aina yhteispeliä toisten yritysten kanssa.

Paikkakunnan yrityksiin pääset tutustumaan lähemmin myös osallistumalla Saarijärven Yrittäjien toimintaan. Tarkemmat tiedot löytyvät viereisen linkin kautta.

Keski-Suomen Yrityspörssi - Yrityksen myyjän ja ostajan kohtaamispaikka

Keski-Suomen Yrityspörssi on kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle. Löydä oma unelmasi myytävien yrityksen joukosta. Palvelussa voit myös jättää oman ilmoituksen myytävästä tai ostettavasta yrityksestä.

Keski-Suomen Yrityspörssiä tuottaa ja ylläpitää Keski-Suomen Yrittäjät yhdessä Keski-Suomen alueellisten kumppaneiden kanssa.  Lue lisää viereisen linkin kautta.