Yhteistä kasvua ja kehitystä

SSYP auttaa kehittämään yritystoimintaa, onpa kyse sitten investoinneista, yritysidean päivittämisestä tai asiakashankinnasta. Henkilökuntamme kanssa voi tulla keskustelemaan milloin vain esimerkiksi uusista ideoista ja tuotekehityksestä. Yrityskehittäjät auttavat myös yhteistyön alkuun seudun muiden yrittäjien kanssa.

Haaveissa uudet toimitilat?

SSYP tarjoaa Saarijärven seudun yrittäjille niin liiketiloja kuin tehdaskiinteistöjäkin. Tuotannon kehittäminen vaatii rahaa, laiteinvestointeja ja tilaa, ja kaikissa näissä asioissa henkilökuntamme voi auttaa. Ota yhteyttä Petri Mustamäkeen tai käy katsomassa Saarijärven vapaita kiinteistöjä SSYP Kiinteistöt Oy:n sivuilta.

Koulutusta ja monipuolisia palveluja

Yrityksen kehittäminen lähtee usein ihmisistä. SSYP auttaa henkilöstön kehittämisessä ja kouluttamisessa sekä esimerkiksi sukupolven- tai omistajanvaihdoksissa. Näissä asioissa voit ottaa yhteyttä Petri Mustamäkeen

Maataloutta vielä vuonna 2100!

 Jos maatilainvestoinnit, kehittämisvaihtoehdot tai tuotantosuunnan vaihtaminen askarruttaa tai haluat apua sukupolvenvaihdoksissa ja yritysten välisten yhteistyökuvioiden käynnistämisessä, ota yhteyttä Hanna Kaihlajärveen.