SSYP auttaa yrittäjät alkuun

Yrittämisen tavat ja mahdollisuudet ovat Saarijärvellä monet. SSYP haluaa opastaa aloittavia yrittäjiä aivan ensimetreiltä alkaen, ja luoksemme voi tulla juttelemaan, vaikka oma kuningasidea olisi vielä kaukaisen unelman asteella. Kerromme yrittämisen vaihtoehdoista, arvioimme yritysideaa ja annamme olennaisia lisätietoja.

Yhdessä löytyvät oikeat ratkaisut

Henkilökuntamme tukee ja rohkaisee aloittavaa yrittäjää hallitusti eteenpäin. Autamme kehittämään pienestä yritysideasta vankan ja pitkälle tähtäävän liikeidean ja liiketoimintasuunnitelman. Yhteistyömme on pitkäjänteistä, eikä se pääty yrityksen perustamiseen. Kannustamme yrittäjää kehittämään toimintaansa tasaisen varmasti, omista lähtökohdistaan ja toiveistaan käsin.

Saarijärvellä yrittäjä ei ole yksin

SSYP:n kautta saa tietoa yrittäjäkursseista ja koulutuksista, joita aloittaville yrittäjille on Saarijärvellä runsaasti tarjolla. Myös rahoitusasiat ja Starttirahan hakemiseen liittyvät tehtävät selviävät yritysneuvojiemme luona. Ota epäröimättä yhteyttä henkilökuntaan, niin istutaan alas ja keskustellaan juuri sinun mahdollisuuksistasi yrittää Saarijärvellä. 

Halutessasi voit  tutustua viereisen linkin kautta Yritystulkki-palveluun, josta löydät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat omatoimiseen yrityksen liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun niin uudelle kuin toimivallekin yritykselle. Lisäksi Yritystulkki sisältää laajan lomakkeiston ja sopimuspohjat yrityksen arjen tilanteisiin.